Måttbeställda trappor: 

Enkelt och snabbt förklarat så ritar vi upp din trappa och skapar en personlig produkt för just din trappa. Där får ni en måttsatt skiss. 3D bilder och en lista på trappans olika detaljer.  På så vis kan ni tryggt och enkelt använda er av våra betalalternativ. Självklart går det lika bra att betala mot faktura.

Vi påbörjar processen genom att förstå era behov och preferenser när det gäller trappor. Vi är utrustade för att tillgodose alla smaker, vare sig ni föredrar en klassisk eller en modern stil. 

Om ni har tillgång till planritningar är detta en utmärkt startpunkt, men oroa er inte om projektet gäller en renovering—vi hanterar även detta. Om ni känner er osäkra på något, står vi redo att anordna ett digitalt möte via FaceTime för måttagning och diskussion.

Om ni bor inom ett visst avstånd erbjuder vi även personlig hjälp med måttagning på plats. Initialt ber vi er dock att tillhandahålla grova mått, vilket gör det möjligt för oss att utarbeta en projektplan och lämna en preliminär offert. När offerten väl är godkänd, bokar vi ett möte för att göra en noggrann måttagning i ert hem. Nedan kan kika in på några utvalda trappor. När allt är klart och bestämt gör vi en personlig produkt för just er trappa. och som tidigare skrivet kan ni tryggt och enkelt använda er av våra betalalternativ. självklart går det lika bra att betala via faktura.Moderna Trappor


Klassiska TrapporEnklare trappor

Trappor till loft