Ekparkett

830 kr
Närproducerade unika möbler
Måttanpassat efter önskemål
Dela upp din betalning
Artikelnummer: 186
Leverantör:

För fler färger och utföranden, välkomna att besöka någon av våra butiker som ligger i Vadstena och i Malmö

LÄNGDER:

MEDIUM, 1150–1700 mm

I en beställning kan längderna levereras enligt följande:

Upp till 30% golvbrädor, i längder 1150 mm.

Resterande golvbrädor, i fasta längder mellan 1450 – 1700 mm.


PREMIUM, 1750 - 2400 mm

I en beställning kan längderna levereras enligt följande:

Upp till 50% av golvbrädorna, i längder 1750 mm.

Resterande golvbrädor, i fasta längder mellan 1950 – 2400 mm.


Olika kvaliteter:

SELECT - Ekgolv av högsta kvalitet. De kännetecknas av låga variationer i färg, endast enstaka, små kvistar är godkända i tillverkningsprocessen. Sådana golvbrädor skapar en bild av lyx, de är imponerande både i naturliga ek-färger såväl som när de är täckta med en flerskiktig (naturlig olja) finish.

NATURE - Ek golvbrädor som kännetecknas av små, måttliga kvistar, naturliga färgskillnader av trä. Det begränsade antalet små och större, friska och fyllda knutar understryker ekträets naturlighet. Inga kärnskivor eller splintved tillåts. Dessa ekgolv är både uttrycksfulla och reserverade, så de passar bra med en mängd olika inrednings lösningar.

RUSTIC - Ekgolvskivor som kännetecknas av kvistar, fler färg variationer, naturliga mikrosprickor. Sådana brädor har ett kontrasterat trämönster med sunda (levande) kvistar och större fyllda kvistar som inte är begränsade, det kan även finnas några kärnbrädor. Knutarna framhäver träets livlighet, och variationen av färger avslöjar träets sanna skönhet.Kontakta oss för lagerstatus

Säljs per m2

Pris per m2